Vänd dig till en målare på Östermalm

En målare på Östermalm kan hjälpa dig att få en ny stil på hemmet. Vad sägs till exempel om att få en stil likt en opiumhåla eller en savann i solnedgång?

Är du gränslös eller är du den inbundna typen? Är du glad för att leva ut och visa din vilda sida? Eller kör du endast den sparsmakade skandinaviska stilen? Hur du är som person kan visa sig både i ditt beteende och ditt utseende. Även hur du har inrett ditt hem kan vara en ledtråd till din personlighet. Det har du kanske inte tänkt på.

I TV-programmet “Vem bor här?” ska personer som inte tidigare känner varandra gissa vem som bor i vilket hem. Det enda de har att gå efter är hur de andra personerna klär sig och beter sig, samt deras yrke. Förvånansvärt ofta gissas det rätt i programmet. Men så ibland är där någon som sticker ut. Någon som har skapat en alldeles speciell stil i hemmet. En stil som man inte hade förväntat sig när man träffar personen.

Din målare förverkligar visionen

Varför inte göra på samma sätt? Måla om där hemma och skapa en inredning utifrån ett helt eget tema. Vad sägs till exempel om ett asiatiskt tema som för tankarna till en opiumhåla? Eller ett afrikanskt tema, med vyer hämtade från savannen.

Tänk dig en fondvägg målad som en solnedgång i Afrika. Mot en himmel som är röd och orange avtecknar sig svarta silhuetter av akaciaträd och giraffer. Hade inte det varit läckert? Det är bara att vända sig till en målerifirma på Östermalm så kommer de hjälpa dig att genomföra dina visioner.

1 Aug 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!