Välj din hantverkare med omsorg

Dags att renovera, bygga till eller kanske skapa något helt nytt? Stort, smått, hur avancerat? När du har flera ideer och stora behov är det smart att anlita en firma med olika kompetenser.

När du har köpt ett renoveringsobjekt eller har stora drömmar och planer är det smart att anlita en hantverksfirma med bredd. Se till att hitta en leverantör som du trivs med, som har referensprojekt som tilltalar dig och som ger en bra känsla i magen vid första mötet. När du inte vet hundraprocentigt vad du vill eller hur det du vill skapa ska utföras vill du ha hantverkare som du kan lita på helt och fullt. Beskriv dina idéer och få en idéskiss som är bättre än du kunnat drömma om. En hantverksfirma med bredd kan erbjuda större kreativitet och flera olika lösningar.

Vad vill du skapa?

Vad är då uppdraget? Har du något du vill renovera, en hel bostad eller ett hus? Eller vill du bygga nytt och vet inte exakt var det ska stå i trädgården, vilka regler som gäller och hur det ska se ut? Briefa din arbetsledare och låt hantverkarnas kreativitet flöda. Blir det ett vackert litet lusthus med grill och musikanläggning eller handlar det om ett uthus som så småningom kan konverteras till gäststuga eller uthyrningsbostad? Du vill garanterat ha en firma som kan saker som generell renovering, plattsättning, badrums- och köksrenovering, målning, tapetsering och givetvis altanbygge. Flera av dessa områden kräver specialkompetenser och du vill ha certifierade hantverkare av toppkvalitet.

16 Dec 2020

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!