Totalentreprenader i Uppsala med omnejd – det här säger kunderna

Runt om i landet finns ett flertal totalentreprenader som kunder kan välja att anlita. I Uppsala, som är en av landet större städer, har man ganska många aktörer att välja mellan. Om man dessutom tittar på de firmor som finns inom ett par mils radie från staden, är det ganska lätt att hitta aktörer att undersöka.

Även om det finns ett antal olika totalentreprenader i Uppsala, behöver det inte gå fort att välja rätt firma. Med ett större urval tar det också längre tid att faktiskt jämföra de aktörer som finns på marknaden. Att bara ta första bästa är sällan klokt. Se istället till att ta kontakt med flera firmor och att ta in fler offerter så att du kan ställa dem mot varandra. Kom ihåg dock att inte bara titta på slutpriset, utan se till vad som faktiskt ingår i arbetet.

I den här texten tittar vi på verksamma totalentreprenader i Uppsala för att se hur nöjda kunderna faktiskt är. Vi använder oss av en populär plattform som samlar recensioner kring dylika firmor. Så vad säger egentligen uppsalaborna?

Firma 1

Den första firman i Uppsala vi tittar på har 34 omdömen på plattformen. Sammantaget har de ett betyg på 4,8 av 5, vilket innebär att nästan alla har gett firman högsta betyg. Den bilden bekräftas också när vi scrollar igenom kommentarsfältet. De flesta rosar det goda bemötandet och det professionella arbetet.

Det finns en kommentar som ger betyget 2 av 5. Signaturen hävdar att köksskåpet ramlade ned efter att de packade in porslin där. Firman ger ett långt svar, och menar att skåpet ännu inte var förstärkt och att de inte borde ställt in någonting där. I övrigt ger nästan alla 5 av 5, med undantag för några 4:or.

Firma 2

En annan firma i närheten av Uppsala har 4,6 av 5, alltså lite lägre betyg än den första firman. Samtidigt har de också nästan tio gånger fler omdömen, vilket gör att det går att lita mer på de här helhetsbilden än den första. De allra flesta signaturer ger högsta betyg och rosar bland annat punktlighet, bemötande och väl utfört arbete.

För att hitta de mer negativa kommentarerna behöver vi scrolla nedåt i fältet en bit. En signatur skrev i augusti förra året att den allmänna upplevelsen av firman var dålig. Han hävdar att resultatet var dåligt och arbetet var försenat. Firman svarar med kommentaren att de hade problem att hitta målare, och det var därför som arbetet blev försenat. Han säger även att han har varit och kollat i lägenhet att allting ser bra ut, och säger också att erbjöd sig att betala för kundens hotell i två dagar. Istället ville han att de skulle måla mer, vilket han gjorde utan extra kostnad.

Firma 3

Den tredje firman utanför Uppsala vi tittar på, är en totalentreprenad med 4,8 av 5 i betyg, baserat på 200 omdömen. Här är det svårt att hitta någon som skriver något negativt – de allra flesta rosar firman för gott bemötande, väl utfört arbete samt punktlighet.

Här kan du läsa mer om byggföretag i Uppsala som erbjuder totalentreprenad.

5 Mar 2019

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!