Tips på hur man planerar inför en badrumsrenovering på Lidingö

Bor ni på Lidingö och ska renovera badrummet? En badrumsrenovering är ett roligt renoveringsprojekt. Men för att man ska få det badrum man drömt om måste man planera rätt redan från början.

Badrummet får gärna ha det där lilla extra som ger en känsla av lyx och som gör att det också blir ett rum för vila och rekreation. Men för att badrummet ska bli som man drömmer om är det viktigt att man planerar renoveringen noga redan från början. Då ett badrum i stort sett kan kosta hur mycket som helst gör man bäst i att först sätta en budget. Sedan gör man en lista över sådant som är viktigt för att rummet ska bli som man drömt om. Det kan exempelvis vara ett extra stort badkar, golvvärme, en dusch med plats för två etcetera.

Bra med totalentreprenad vid badrumsrenovering

Stilen på badrummet har stor betydelse och det finns många material och kulörer att välja mellan vilket gör att det också är lätt att gå vilse. Därför kan det vara bra att ha i bakhuvudet att man troligtvis ska leva med badrummet ganska länge. Många gånger kan det underlätta att göra en inspirationstavla med färger och bilder på badrum som man tycker är fina och låta det ta tid innan man bestämmer sig. En badrumsrenovering på Lidingö kräver våtrumscertifierade hantverkare, och enklast är att anlita ett företag som erbjuder totalentreprenad. Då ansvarar de för hela badrumsrenoveringen och ser till att rätt sorts hantverkare kallas in till de olika momenten.

25 Oct 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!