Tar sig an viktiga uppdrag

Om man behöver någon som inte är rädd för att ta i med hårdhandskarna. Inte är rädd för att bli lite smutsig och svettig. Då är det en byggfirma man ska vända sig till, de är händiga hantverkare.

Behöver man en händig hantverkare som inte är rädd för att ta i, då är det som sagt en byggfirma man ska vända sig till. Av dem får man den bästa hjälpen man kan tänka sig. Har ni planer på att bygga ut huset? Med deras hjälp kommer det bli en bra utbyggnad som är både fin att se på och trygg att bo i. De arbetar självständigt och det krävs inte att man är på plats medan de arbetar. Hur bra låter inte det? Man ska däremot vara noggrann med att alltid anlita en certifierad byggfirma i Stockholm, eller den stad man bor i. Detta för att försäkringen ska gälla. Det finns fler fördelar med att inte anlita svart, de kan du läsa om nedan.

Seriös byggfirma

Man har mer än en gång hört skräckhistorier om de som anlitat svartjobbare. Det vill säga, fuskbyggare. För att inte riskera att bli en av dem som behöver ringa Anders från Fuskbyggarna så bör man anlita en byggfirma som har utbildad personal. När man gör det ingår det dessutom nästan alltid både garanti och försäkring. Man kan även utnyttja ROT-avdraget när man anlitar företag som betalar F-skatt, 30 % upp till 50.000 kronors avdrag. Det gäller endast på arbetet och inte materialet.

2 May 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!