Takläggare lade pannor i Linköping

Ett sätt att öka värdet på huset och få njuta av en mycket synlig renovering var att anlita en takläggare i Linköping. Varför inte helt byta typ av tak.

Huset som Alice och Andreas köpt hade varit ett riktigt renoveringsobjekt. Men det hade inte stört dem. De hade råd att bo kvar i den gamla bostaden medan drömhuset växte fram. Nya golv har lagts och väggar målats. Ett nytt kök i lantlig stil och ett vackert badrum hade blivit kronan på verket.

De hade varit ivriga och innan de tänkt igenom saken bestämde de att även taket skulle bytas. Inte för att det var något fel på det utan taket var helt enkelt var tråkigt. Grått och livlöst hade de tyckt att det relativt nya papptaket var. De ville ha riktiga tegelpannor. Det var något som skulle göra stor skillnad.

Takläggare på besök

Paret hade hört att inte alla tak passade alla hus. Därför kontaktade de en takläggare i Linköping. Denne skulle komma till dem för att se om ett byte från papp till tegelpannor var möjligt. Det hade att göra med vinkeln på taket hade de förstått och det var bara att hålla tummarna.

Takläggaren kom och till parets glädje var det fullt möjligt att göra bytet. Takläggaren lovade att återkomma med ett kostnadsförslag där han givetvis skulle ta med rotavdrag. Egentligen var det bara en formalitet. Alice och Andreas hade redan bestämt sig. Deras hus skulle få nytt fint tegeltak, sedan var allt perfekt.

20 Feb 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!