Stålstomme gör ditt bygge stabilt i alla väder

Att välja en stålstomme till ditt bygge är helt rätt. Stål är ett riktigt supermaterial, som i princip tål allt och går att återvinna gång på gång. Stabilt.

Du som har ett byggprojekt på gång gör klokt i att beställa in ordentliga stålstommar till ditt bygge. En stålstomme på rätt plats gör underverk för de konstruktioner som kanske inte hade gått att genomföra i ett annat material. Stål är nämligen ett underbart material, med många fördelar.

Även i miljöer som innebär stora påfrestningar på en byggnad håller stål måttet. Högt tryck, frätande vätskor och hög värme är inga problem för en stålstomme. Och väder och vind är en lätt match. Stål står stadigt i storm.

En stålstomme är snäll mot miljön, hälsan och byggtiden

Dessutom går stål att återvinna gång på gång. Att välja en stadig stålstomme till sitt bygge är alltså ett riktigt miljövänligt alternativ. Materialet är dessutom magnetiskt, vilket gör att det lätt kan sorteras ut för återvinning. Eftersom stål inte är fuktbindande kommer det inte skapa några miljömässiga hälsoproblem som allergier. Med stål i stommen uppstår inget mögel, hur fuktigt det än blir.

Att stålet inte binder fukt gör att du inte behöver tänka på vilken väderlek som pågår under bygget. Alla byggherrar vet att vissa material helt måste hållas borta från regn. Men vem styr över regnet? Inte du i alla fall. Men med stål i stommen spelar det ingen roll. Det är bara att bygga på. Snart har du ett hus som kommer stå i all evighet. Läs mer om stålstomme på den här hemsidan: stålstomme.se

19 Apr 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!