Stålhallar – hållbara byggnader

En byggnad med stålstomme blir. Inte enbart med hänsyn till hållfasthet utan även med tanke på miljön. Stålhallar skräddarsys till kundens specifika behov.

Den som färdas på våra större motorvägar ser ofta stålskelett växa upp som svampar ur jorden. Efter bara en kort tid byter skelettet skepnad och vips finns en färdig byggnad på plats. Ett platsbygge med en stålkonstruktioner tar inte lång tid. De olika delarna är nämligen tillverkade på verkstad.

Att byggnader är prefabricerade har flera fördelar. Tillverkningen sker inomhus och blir rationell. Kapning och borrning av stål sker med moderna och kraftfulla maskiner. Och inte minst kan kvalitetskontroll göras innan delarna levereras till byggplatsen. Stålkonstruktioner är oslagbara i flera avseenden. Stål drar inte till sig fukt och byggnader i stål har bra brandklassning.

Stålhallar – enkel byggprocess

Du är byggansvarig för ett logistikföretag och som är involverat i internethandel. Branschen expanderar men behovet av lageryta ökar explosionsartat. Era lagerhallar är samtidigt bolagets ansikte utåt och era hallar bör se likadana ut oavsett var de finns. Vad är då naturligare än att bygga stålhallar? En stålhall kan kombineras med material som gör att era byggnader får en attraktiv exteriör. En fasad med glas och stål är exempelvis en utmärkt kombination.

Du kontaktar ett företag som har verksamhet i hela landet. Företaget har stor erfarenhet av att bygga stålhallar för industrier, sporthallar med mera. De har egna konstruktörer, projektledare och montörer. De tar på sig hela kedjan i byggprocessen. Självklart kan de visa upp ett stort antal referensanläggningar i olika utföranden.

Ta reda på mer om stålhallar på denna sida: stålhallar.net

12 Mar 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!