Slipp damm när du slipar golv

Kan man verkligen undvika damm när man håller på med en renovering, det är frågan. Många skulle nog helst av allt slippa dammet, och de flesta är nyfikna på hur det fungerar egentligen.

När det handlar om slipning av golv så är det första man tänker på damm. Det dammar ofta väldigt mycket när man ska till att slipa golven, det kan vara svårt att undvika. Men, med hjälp av dammfri golvslipning så kan man faktiskt slippa att damm yr omkring i rummet. Det kanske inte går att slippa det helt och hållet, det blir alltid lite smutsigt, skräpigt och dammigt när man håller på och renoverar eller liknande. Men med hjälp av dammfria slipmaskiner kan man idag slippa dammet från just golvslipningen.

Hur lång tid tar en golvslipning?

Dagens moderna slipmaskiner gör så att du inte behöver bomma igen det rum som ska få golvet slipat, eller ta ut inredningen som finns i rummet. Det kan räcka gott och väl med det skräp och den oreda som blir när man ska renovera, dammet kan man gott vara utan.

Hur lång tid tar då en golvslipning? Man brukar säga att på en arbetsdag klarar man av att slipa ungefär mellan 20 och 30 kvadrat, så om rummet är större än så, så kommer det att ta lite längre än en dag. Ta hjälp av dagens moderna slipmaskiner så att du slipper damm i rummet och huset när du ska slipa dina golv där hemma.

29 Jan 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!