Slipa golvet vart tredje år

Att slipa golvet är välbehövligt då och då efter allt slitage det utsätts för. Då handlar det om att hitta rätt metod, rätt utrustning och rätt person som har kunskap att kunna utföra jobbet.

Det finns slipning och så finns det slipning. Att “slipa” på någonting brukar handla om att göra någonting som är helt okej till någonting ännu bättre. En slags förädling. Så är fallet även när det kommer till golvslipning. Du måste inte ha ett golv som blottar åratal av slitage för dig och ditt hushåll. Det går att förändra och att förädla. Nästa fråga är vilken metod som ska användas för golvslipningen. Ett stort beröm hade fallit på den som tagit sig tid och kraft att slipa ett helt golv med ett sandpapper. Men som när det alltid ska “slipas” på någonting gäller det att använda både rätt verktyg och rätt metod för att ta sig framåt, annars kommer resultaten att utebli.

Slipa inte med sandpapper

Ofta rekommenderas det att låta slipa golvet ungefär vart tredje år. Det är mer frekvent än du kanske skulle kunna tro. När slipade du ditt golv senast? Det skulle nästan gå att sätta pengar på att det garanterat är mer än tre år sedan. I så fall är det glasklart att det är hög tid att boka in en golvslipning. Då är det som sagt inte sandpapper som gäller. Det är en ordentlig golvsliparmaskin och någon som klarar av att kontrollera den och framkalla bästa resultat. Läs mer om golvslipning här: golvslipningsexperterna.se

20 Apr 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!