Självhäftande tätningslist med garanti

Oavsett årstid så är det oekonomiskt med dragiga fönster och dörrar, dessutom blir det svårare att hålla en bra temperatur inomhus och då är en självhäftande tätningslist lösningen.

Fönster och ytterdörrar behöver ses om regelbundet för att man ska slippa drag och smuts. Det är inte bara obehagligt och ohälsosamt, det är dessutom dyrt. Att förhindra drag är däremot enkelt.

Vill man vara säker på att dörrar och fönster sluter tätt så är det enklaste att sätta fast en självhäftande tätningslist längs fönsterkarmen och runt dörrfodret. Den luften smiter inte in och man sparar mycket pengar på att inte släppa in kyla.

Moderna hus har höga krav på sig att uppfylla standarden för god ventilation. De har också miljökrav på sig att upp leva upp till. För att vara energismart behöver det vara täta dörrar och fönster. Alla nybyggnationer har skyldighet att lämna en energideklaration där man tydligt kan se hur mycket energi som går åt till uppvärmning.

En självhäftande tätningslist finns i många olika utföranden för att passa överallt

Det är lätt att montera de självhäftande tätningslisterna som levereras på rulle. Man kan enkelt klippa av de längder man behöver. Om man ersätter en gammal list så är det viktigt att man ser till att gammalt lim och smuts blir borttaget innan man fäster den nya.

Listerna fungerar också utmärkt för att stänga ute damm och smuts från en byggnad och de finns i olika färg och bredd. Eftersom listerna håller högsta kvalitet har de en garantitid på tio år.

23 Jan 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!