Säkerheten kommer alltid först

Drömmen om att köpa ditt eget hem har gått i uppfyllelse. Även om det hade varit fint att köpa ett nybygge, så blev det ett äldre hus. Ett äldre svenskt hus som uppfyller allt du önskar.

Sverige är verkligen fullt av vackra hus. Många är äldre byggnader som ligger vackert och för sig själva. Vem vill inte ha skogen som närmsta granne? Ditt nya hus har denna äldre charm. Innan köpet gjordes en besiktning på huset. Det visade sig då att det inte finns något brandskydd. Så kan du inte ha det, det är något som måste fixas snabbt. Att leva utan en så pass stor trygghet är inget du vill utsätta dig för. Ta kontakt med olika företag inom branschen och undersök vilka alternativ som finns. Det bästa för huset är förstås vad du är ute efter.

Ökad säkerhet

Det första du gjorde var att skaffa ett brandlarm till varje rum i huset. Dessa är kopplade till varandra, vilket innebär att om ett börjar låta får du larm i alla. I ett stort hus är det bäst. Dessutom är det då möjligt att ha ett brandlarm ute i garaget, och ändå höra det inomhus. Du fick även höra att brandskyddsmålning för ökad säkerhet är ett bra val, så även det ska göras. Börjar det brinna börjar färgen skumma sig, vilket gör att branden bromsas och med tur även stoppas upp. Det går inte att sätta ett pris på säkerhet, så att göra denna investering var för dig ett självklart val.

26 May 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!