Så väljer du rätt firma för blästring i Stockholm

Blästring är rätt val för dig som vill få en känslig yta helt ren, utan risk för repor eller fula märken. I Stockholm finns firmor som gör jobbet på rätt sätt.

Du som behöver få något riktigt rent från färg har säkert övervägt flera alternativ för hur detta ska gå till. Särskilt om det är viktigt att undvika repor eller skador kan ett sådant arbete vara lite klurigt. Slipning och skrapning för tyvärr ofta med sig just fula märken och repor på det underlag som ska rengöras.

Då kan blästring vara ett mycket skonsamt alternativ, som dessutom ger ett jämnt och fint resultat över hela ytan. Sandblästring kan anpassas helt efter vilken typ av rengöring det handlar om, och kan utföras med både grov och mycket finkornig sand. Det krävs dock goda kunskaper, för att få precis det jämna och skonsamma resultat som önskas.

Blästring – helt rent utan fula märken eller jack

Anlitar du en kompetent och erfaren firma som Blästrix kan du vara säker på att resultatet blir det du förväntar dig. Handhavandet av blästringsmaskinen är mycket viktigt, och ett känsligt blästringsjobb är inget för amatörer. Du kan med andra ord lägga din DIY-energi på något annat än just blästringen.

Men med rätt hand vid rodret, kommer du snabbt få ett utmärkt resultat. Sandblästring innebär att medlet skickas med högtryck mot ytan, och polerar den helt ren. En stadig blästrare kommer kunna göra underverk med till exempel en pool som ska målas om, eller en båt som behöver bli skrovren för att få bort gammal giftig bottenfärg.

27 Sep 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!