Så ofta brukar badrummet renoveras

Är ni mitt uppe i att planera badrumsrenoveringen? Glöm då inte att välja hantverkare med omsorg och material och kulörer som ni står ut med länge. Här kommer några användbara tips.

Ungefär vart femtonde till tjugonde år brukar ett badrum bli renoverat. Därför gäller det att välja material och inredning med omsorg, så att ni blir nöjda med resultatet. En badrumsrenovering är ett omfattande och kostsamt projekt och för att inte drabbas av läckage och fuktskador ska renoveringen utföras av hantverkare med våtrumscertifiering. Det finns byggföretag som erbjuder totalentreprenad inom badrumsrenovering och som därmed ansvarar för hela projektet. Då slipper ni att anlita olika hantverkare och kontrollera att de har rätt behörighet. En annan fördel med totalentreprenad är att ni vet vem ni ska kontakta om det skulle uppstå fel, och slipper hantverkare som skyller på varandra.

Badrumslyx utan att spräcka budgeten

En badrumsrenovering kan i stort sett kosta hur mycket som helst. Det finns gott om lyxig inredning och handgjort kakel. För att inte bli ruinerad gäller det att sätta en budget och sedan leta material och inredning i rätt prisklass. Men ni kan också välja att satsa lite mer pengar på det som känns viktigast, som exempelvis ett lite dyrare badkar, och sedan välja ett billigare kakel eller en våtrumstapet för att inte spräcka budgeten. När ni väljer material och färger gäller det även att försöka bortse från trender och välja sådant som ni tror att ni kommer att trivas med också efter femton år. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringigöteborg.se/

11 Jun 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!