Rolig målare i Danderyd

Sätta färg på tillvaron kan göra den lite roligare när de är grått och trist. Vill man inte måla själv kan man hyra in en målare från Danderyd att göra jobbet.

Kenneth hade fått för sig att de skulle måla om i källaren. Den var så himla tråkig. Frun Erika erkände att han hade rätt, men visste vad som hade fått honom att börja prata om att hyra in en målare. Istället handlade det om att han precis lärt sig om något som hette rotavdrag.

Nu ville han använda sig av rabatten på trettio procent som gällde själva arbetskostnaden. Detta var enligt honom en perfekt anledning att inte själv sätta igång och måla. Erika höll med honom då hon visste att han kunde bli på riktigt dåligt humör om något inte gick som han ville.

Frågade ut målare

Så blev det precis som hon befarat. En målare i Danderyd kom för att planera arbetet och se vad som behövdes i form av verktyg, material och färg eller tapeter. Det som normalt brukade gå på ganska kort tid tog en timme medan målaren var kvar i huset. Kenneth hade envisats med att bjuda på kaffe vilket ledde till en lång frågestund.

När det var dags för målaren att börja jobba hade Erika sett till att hon och maken varit tvungna att åka hem och hjälpa hennes mamma. Hon tänkte att den stackars målaren skulle få jobba i fred. Till sin förvåning var källaren klar när de kom hem. Målaren måste haft flera medarbetare, tänkte Erika, och kunde inte klandra honom för att vilja komma från huset snabbt.

19 Jan 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!