Plattsättare Stockholm - Varför du ska välja professionell hjälp

Funderar du på att renovera badrummet i Stockholm? Badrummet har tillsammans med köket kommit att bli det rum som flest drömmer om att förändra. Detta hör ihop med att båda dessa rum också kommit att ändra karaktär. Köket har blivit en plats för alla och där vill man numera ha större ytor, bättre förvaring och snyggare lösningar i övrigt. Badrummet är en plats för själslig rekreation och återhämtning.

Ett snyggt, stilrent badrum inrett med naturliga material och i exempelvis en skandinavisk stil ger ett lugn inombords. Något som behövs i vårt uppskruvade, stressande samhälle. Vägen till detta badrum bör emellertid gå via professionell hjälp och rådet är alltid att du anlitar en professionell plattsättare i Stockholm.

Gemensamt mellan både kök och badrum är även att det är rum där vatten och fukt är naturliga inslag. I synnerhet gäller detta för badrummet och där krävs det kunskap, erfarenhet och utbildning för att säkerställa kvalitet i samband med en renovering. Tyvärr ser man att antalet fukt- och vattenskador ökat markant under senare år och detta kan direkt kopplas till den renoveringstrend vi ser i Sverige och Stockholm.

Folk lägger mer pengar än någonsin på att göra snyggt i de egna hemmen - men tyvärr tar man genvägar. Det straffar sig i form av nämnda skador i form av fukt- och vatten. Badrum och renoveringar där bör alltid inkludera en utbildad plattsättare i Stockholm som är certifierad för arbete i våta utrymmen. Det handlar om att säkerställa kvalitet, hållbarhet och där man på köpet också får en helt annan estetisk höjd på projektet. Det handlar om en rejäl investering.

Hitta rätt plattsättare i Stockholm

Viktigt är emellertid också att man hittar rätt plattsättare i Stockholm. Det finns skillnader i både pris och i kvalitet mellan de företag som är verksamma inom branschen. Rådet är att alltid ta in så många offerter som möjligt och därigenom också få en bättre bild över priset och vad som är rimligt att betala.

Nästa steg är att säkerställa kvalitet. Det sker genom att du undersöker företaget och där du exempelvis kan kontakta Skatteverket, Kronofogden och ARN samt där du även ber företaget om yrkesbevis, branschtillhörighet och certifieringen från Byggkeramikrådet gällande arbetet i Våtrum. Referenser är även de viktiga. Var har man arbetat tidigare och kan du sättas i kontakt med dessa kunder? Ju fler du ringer, desto bättre är det. Kom även ihåg att be om referensbilder. Det visar hur en plattsättare i Stockholm lyckats tidigare och det kan visa upp en mångsidighet. Dessutom kan det ge dig nödvändig inspiration.

Ett annat råd handlar om att faktiskt använda dig av kunskapen som en plattsättare i Stockholm har. Denne vet vilka material som fungerar, vilka färger som passar med varandra och hur man exempelvis kan matcha storlekar på klinker och kakelplattor. Det kan ge helt nya infallsvinklar och leda till både bättre och billigare lösningar i slutändan.

22 May 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!