Njut mer av balkongen med trallar

Många balkonger har cement- eller betonggolv. De är både kalla och hårda och inte direkt tilltalande estetiskt. Ska du fixa balkongen till en oas kan trallar vara den perfekta lösningen.

Kanske går du ut och tittar på balkongen men fötterna kyls ner direkt. Eller så tittar du på det gråa betonggolvet på balkongen. Trots att du har köpt trevliga möbler och blommorna ramar in tillsammans med ljuslyktorna, förblir golvet som en vagel i ögat. Att lägga trall på balkong är en smidig lösning. Trallar finns i olika material och färger så du kan lätt matcha din stil. Du får ett behagligt balkonggolv och det blir lättare att skapa sig den perfekta oasen. Fördelen är också att det inte krävs att du är Martin Timell för att göra jobbet.

Vilka trallar finns det att välja på?

Det vanligaste är trallar i olika träslag och i olika plastmaterial. Trallar i trä går att hitta i tryckimpregnerat till ädelträ. Fördelen med att välja trätrallar är att du får en genuin känsla och de är mycket behagliga att gå på. Nackdelen är att många träsorter kräver att du underhåller dem varje år för de ska vara behagliga. För de flesta har nog gått på slitna trädäck och fått spetor i fötterna. Plastmaterial håller länge och kräver mindre underhåll. Nackdelen är att de inte ger samma ombonade känsla och kan upplevas kallare att gå på. Är du osäker på vilken sort du ska välja så går det att vända sig till ett proffs som kan trallar.

15 Apr 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!