När man behöver en målare i Uppsala

Det finns flera anledningar till att man vill hyra in en målare i Uppsala. En är att man inte själv känner sig bekväm med att göra jobbet. En annan att tiden inte finns för att själv renovera.

För Erik var det nummer två som var bekymret. Han hade för sex månader startat ett företag online och kunderna hade kommit rusande i raketfart. Hemma hade han ett litet kontor där han satt och jobbade med IT-support hela dagar och ibland även nätter. Någonting som började bli ohållbart. Han behövde hjälp. Han kunde inte få plats med någon medarbetare i den lilla skrubben. Under en shoppingrunda i matvaruhuset råkade han se en lapp som satt på anslagstavlan vid utgången, en lokal till salu. Det satte igång en kedja av händelser. Han hyrde lokalen trots att den inte var i bästa skick. En kompis som arbetade som snickare hade möjlighet att komma och hjälpa till med att fräscha upp lokalen. En tjej anställdes för att avlasta honom med supporten.

Målare gjorde utveckling möjlig

Nu var han tacksam att kompisens företag hade kunnat boka in tid att måla om kontoret. Som inte bara blev fräscht utan även riktigt snyggt. För plötsligt hade han fått förfrågningar av enstaka kunder om de kunde komma förbi och få hjälp med sina datorbekymmer på plats. Vilket innebar att han behövde anställa ytterligare en person. Han påminde sig om att ta vägen förbi målaren i Uppsala med en smörgåstårta och tacka för hjälpen som betytt så mycket för honom.

23 Sep 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!