Murare skapar mysfaktor i Göteborg

Finns det behov för en tillbyggnad, en skorsten eller en öppen spis i hemmet? Alla dessa arbeten kan en duktig murare i Göteborg stå till tjänst med att skapa.

Huset innehöll all inredning de kunde önska sig. De flesta saker som nytt kök och altan hade funnits vid inflyttning. Det nya badrummet hade de själva renoverat. Nu skulle huset få ännu en sak som de båda längtat efter. Den där sista saken som gör huset fullkomligt. I alla fall enligt dem själva.

Nu skulle de med en murares hjälp få en öppen spis. De ville ha den rustik med en spismantel där de kunde ställa kort och prydnadssaker. En murare hade kommit till dem för att se var de ville ha den öppna spisen och försäkra sig om att det fanns en skorsten som fungerade.

Murare med öga för skönhet

Erik som arbetade som murare i Göteborg blev exalterad när han förstod att de verkligen ville ha en stor öppen spis. En sådan som finns på stora gårdar och lyxiga hem. Något som han sällan fick göra nuförtiden. De diskuterade måtten och bokade in en dag när det passade att arbetet började.

Murarna kom tidigt redan första dagen och skulle börja när ägarna åkt till jobbet. De jobbade effektivt och noggrant och innan de visste ordet av det var spisen klar och redo att användas. Den blev precis så vacker som de hoppats. Första kvällen när brasan tändes och de satt i soffan var en stund de aldrig skulle glömma. Ta hjälp av en murare via denna sajt: www.muraregöteborg.nu

16 Jun 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!