Målare i Stockholm hjälper dig våga satsa på en trendig tapet

Målare i Stockholm har full koll på de senaste trenderna kring färgval och tapeter. De kan dessutom guida dig till det som inte är trendigt idag – men imorgon.

Ska du måla om hemma? Då är du inte ensam. Intresset för inredning ökar stadigt i Sverige och många förnyar sitt hem flera gånger per år. I dag räcker det inte att byta ut några kuddar, tapeterna ska ned och väggfärgen ska upp. Eller tvärtom. Vad som är trendigt och inte varierar över tid.

Om du pratar med din målare kommer du säkert få reda på vad som gäller i kvarteret. Särskilt om du väljer en målare på rekommendation från dina grannar. Då sitter målaren på värdefull inside information om vilken typ av väggar som trendar i just ditt område – det är ju hen som satt upp merparten av tapeterna eller penslat färg på väggarna!

Målare med fingret på pulsen i norrort

Särskilt en firma som är verksam i huvudstaden har koll på det där med trender, som till exempel Norrorts Måleri i Stockholm. Även i Stockholms norra förorter är intresset för trendkänslig inredning mycket stort, och om du är smart nog att lyssna på din målare kommer du vara säker på att kunna ligga i framkant.

Du ska nämligen inte välja den tapet som dina grannar valde. Du ska välja den de övervägde men inte riktigt vågade sig på. Den kommer sannolikt vara hippast i Stockholm om bara några dagar. Så fungerar nämligen trender – det gäller att våga för att vinna. Och med en trygg målare vid din sida är det mycket enklare att våga än om du bara gissar på egen hand.

3 Jun 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!