Låt en målare i Nacka snygga till fasaden

Börjar färgen på huset att flagna? En trä-ren fasad släpper igenom fukt och ser trist ut för ögat. Sätt ett proffs på jobbet – i området runt Nacka finns det kunniga målare som kan allt om färg.

Den som äger en villa eller ett fritidshus vet hur svårt det är att hinna med allt. Det är inte bara husets fasad som behöver kärlek. Även staket och räcken behöver målas eller oljas med jämna mellanrum för att må bra. För att du ska få tid för annat på semestern så kan det vara en god idé att överlåta arbetet till en målare i Nacka. Så kan du i lugn och ro övervaka målandet från soffan.

En målare som kan tapetsera om inomhus

På hösten känner många en stor lust att måla om eller fixa till inomhus. Det behövs faktiskt ganska lite för att förändra mycket. Med lite färg eller nya tapeter kommer man långt. En kunnig målare vet hur man ska göra för att få bäst resultat. Med rätt redskap och material slipper man slabb och kladd. Och när man ändå är igång så varför inte passa på att bättra på snickerierna. Snygga till slitna lister och nötta karmar.

Är du på gång att göra om badrummet så är det ännu viktigare att anlita en riktig målare för att utföra arbetet. Ett våtrum har speciella krav på material för att det inte ska uppstå vattenskador. Om du tar in en auktoriserad målare så vet du att försäkringen gäller.

11 Nov 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!