Källarrenovering ökar värdet av bostäder i Stockholm

Källarrenovering i Stockholm kan frigöra mängder av outnyttjad boyta. En gillestuga eller en spa-avdelning skulle kunna göra underverk för bostadens värde.

Hur många kvadratmeter är din bostad på? Skulle du kunna tänka dig lite fler, utan att behöva flytta? Då kan källarrenovering vara ett alternativ för dig. Särskilt om din källare inte redan är renoverad. Många människor blir förvånade när de får veta hur mycket som faktiskt går att göra med en källare.

Även om din källare i dag är en mörk, fuktig och ogästvänlig plats, kan den lätt förvandlas till en mysig gillestuga. I dag är retroinspirerad inredning mycket populärt, och kanske är det dags för just 70-talets murriga gillestugor att göra comeback i våra källare? Kompletta med träpaneler på väggarna och allt. En bra hantverkare kan få den drömmen att gå i uppfyllelse.

Källarrenovering värt sitt pris i Stockholm

En källarrenovering i Stockholm kan dessutom öka värdet på din bostad på ett betydande sätt. Kvadratmeterpriset är, som du säkert är medveten om, hisnande i många delar av staden. Varje liten extra bostadsyta gör skillnad. Tänk då vad ett helt nyrenoverat och inrett källarplan skulle kunna göra på slutpriset vid en försäljning.

Du kan alltså gott tänka att renoveringen av din källare kommer betala sig självt. Vill du ha en lite lyxigare spa-avdelning i källaren är möjligheten stor att den faktiskt ryms i budgeten. I alla fall om du räknar med den värdeökning hela renoveringen med stor sannolikhet kommer att innebära för hela bostaden.

11 Jul 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!