Källarfönster i PVC som skyddar mot det skandinaviska vädret

Med ett källarfönster i PVC skyddar du dig bra mot det skandinaviska klimatets vilda svängningar. Dessa fönster isolerar bättre än andra fönster på marknaden och till bra priser.

Ett källarfönster i PVC är kort och gott ett plastfönster. Det har blivit mycket populärt i våra tider då det faktiskt har mindre miljöpåverkan än vad vanliga träfönster har. Nu undrar du förstås hur det är möjligt, du har hört att plast är en riktig miljöbov i hela ditt liv. Hemligheten är att källarfönster i PVC är underhållsfria, till skillnad från träfönster som behöver oljas och lackas och behandlas med diverse medel för att hålla. Problemet är att dessa medel kommer lätt ut i naturen och är mycket skadliga. Av den anledningen är fönster i PVC ett bättre val både för dig och för vår miljö. En annan klar bonus med underhållsfria fönster i PVC är all tid det sparar dig och tid är det enda du inte kan få mer av i livet, det är tur att du nu kan spara på den och använda den till roligare saker.

Lång hållbarhet och garanti på källarfönster i PVC

Källarfönster i PVC har lång hållbarhet och kommer med 10 års garanti. De är dessutom prisvärda och stiliga. Med dubbelt thermoglas så klarar den en skandinavisk vinter, en stekhet sommar och du slipper gnida in dem med olja och lack. Så om du ska ha nya fönster är PVC de tre bokstäverna som gäller för dig.

15 Mar 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!