Inredningstrender 2020

Vad blir nästa års stora trend när det kommer till färger och inredning? Ska vi tro färghandlarna, som satsar på nästa års inköp av väggfärg, så blir det mycket färger. Rosa fortsätter att dominera även under nästa år. Liksom gult, men nu i en ljus nyans, liksom grönt. Men det ska vara de rätta nyanserna av rosa, gult och grönt. Nästa års färger kan sammanfattas i ett enda ord; smakfullt.

Rosa inredning som går mot grått

Rosa färg verkar inte alls bli tröttsamt alls. Den har nu redan u minst det senaste decenniet dominerat både i klädsel och i inredning. Och vi verkar inte tröttna på den under nästa år heller. Det som förändras är nyanserna av rosa. Eftersom vi strävar efter harmoni i inredning, väljer vi den rosa färg som går mot grått. Beckers har inspirerats av 1970-talets rosa estetik och har både puderrosa, och rosa som mer går mot grått

Härligt gul och harmonisk inredning

Tvärt emot rosa, ser vi även gult som kommer starkt nästa år. Det är inte den senapsgula färgen som dominerade under 1990-talet. Istället ser vi den ljusa solgula färgen som också går mer mot frått än rött. Även trämönster blir populärt under nästa år. Därför tar vi ofta fram det gamla trägolvet under linoleummattan eller plastmattan. På väggarna ser vi ljust gula nyanser som även passar beige och gråa nyanser.

Grön inredning som går mot blå-grått

Vi ser också, att precis som rosa, fortsätter grönt att vara innefärg även under nästa år. Då blir det grönt som går mot blått, grått. Ett tag var det den Salvia-gröna färgen som var populär, men nästa år ser vi att den gröna inredningsfärgen går ännu mer mot grått och blått än förut. Här hoppas vi att du har blivit inspirerad att måla om där hemma. Det är ju så fina färger som kommer nästa år och som finns ute i färghandlarna nu. Nordsjö har en grågrön ton som de kallat "tranquil Dawn" som de siar kommer att bli nästa års färg.

Välj hantverkare som kommer och målar om hemma

Antingen greppar man målarburken och penseln själv eller så tar man hem en hantverkarfirma som skapar de färggranna väggarna hemma. Här vill vi verkligen uppmuntra till att skapa färger hemma. Färger som man blir glad över och som man gärna kommer hem till. Eller så anlitar man hantverkare som målar om åt en där hemma. Läs mer om hur du får tag i målare i Täby på: https://www.målaretäby.com.

29 Nov 2019

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!