I Stockholm kan man få golvslipning med garanti

Har parketten gulnat i vardagsrummet eller börjar trägolvet i hallen se repigt ut? Använd rotavdraget och anlita experter på golvslipning i Stockholm som lämnar garanti på arbetet.

Det fina med trägolv är att de går att slipa om, men man kan inte slipa dem hur många gånger som helst och det gäller därför att inte slarva när man väl gör det. Hur många gånger man kan slipa om ett trägolv beror på hur tjockt det är. Massiva trägolv går ofta att slipa minst sex gånger, medan lite tunnare trägolv går att slipa två till tre gånger. Att ha trägolv i original är alltid trevligt och bidrar även till att höja värdet på bostaden. Därför ska man inte slipa golven mer än nödvändigt och även göra det på ett professionellt sätt så att golven håller riktigt länge. Det finns företag som är experter på golvslipning i Stockholm och som även lämnar flera års garanti på sin golvslipning.

Viktigt att man ytbehandlar golvet efter golvslipningen

Sedan rotavdraget infördes är det få som själva väljer att slipa sina golv, även om det fortfarande finns maskiner att hyra. Det är en konst att slipa trägolv och att få ett helt jämnt resultat. De företag som är experter på golvslipning använder sig av inställningsbara maskiner som endast slipar det yttersta skiktet. Då blir golvslipningen riktigt skonsam och hållbar. Men för att få ett riktigt hållbart resultat krävs det också att man väljer ytbehandling efter hur rummet används.

16 Feb 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!