Huset blir vackrare med rätt fönster

När du väljer fönster är det viktigt att de har samma stil som resten av huset. Väljer du fönster av svensk kvalitet blir det lätt att hitta det som stämmer.

Både när du bygger nytt och när du renoverar gäller det att hitta den typ av fönster som stämmer med husets karaktär. I äldre hus stämmer det ofta men spröjsade fönster medan det i en modern villa kan bli vackert med helglasfönster i en stramare stil. Stilen sätter prägel på huset men det som är mest avgörande vid valet av fönster är att de bidrar till husets isolering.

Villafönster finns i många olika utföranden och kan därför användas till att skapa husets unika utseende. Hos en svensk tillverkare av villafönster hittar du runda, sexkantiga och åttkantiga som du kan montera in för att ge karaktär.

Du får snabb leverans av de fönster du beställer

När du bestämt vilka fönster som passar är det bara att beställa eftersom villafönster finns på lager i Sverige. Du behöver inte vänta flera veckor på leverans utan kan beställa när du är redo att montera fönster i huset. Det du får när du beställt villafönster är en kvalitetsprodukt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Villafönster är tillverkade för att tåla svenskt klimat och för att hålla störande ljud och kyla ute. Det är lättskötta fönster med 3-glas och dubbla energiglas där du kan välja mellan vitmålad, aluminiumbeklädd, obehandlad eller laserad karm. Villafönster är av hög kvalitet och har därför garanti mot kondens mellan glas och rötskador, samt för vridbeslagens funktion.

28 Mar 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!