Golvslipning i Täby skapar hemtrevnad

Det gömmer sig vackra golv under 70-talets plastmattor med stora medaljonger. Så varför inte ta en titt på det som döljer sig. Kanske behövs bara en golvslipning för att förnya golvet i Täby.

Erik hade tagit över sin släktgård och insåg direkt att där fanns att göra. Vissa saker hade hängt med från sjuttio- eller åttiotalet. Endast någon enstaka tapet hade nyare datum. Det som skulle bort med detsamma var de gräsliga plastmattorna med stora medaljonger i köket.

Han kunde minnas när han tappade något under besöken hos farmor. Det slutade alltid med att hon låg på alla fyra och kände över mattan då det var omöjligt att hitta något med blotta ögat.

Överraskande och vackert efter golvslipningen i Täby

Väggar och golv skulle fixas först och Erik kontaktade en golvfirma som kom på besök. De ville se vad som fanns under mattan. Upptäckten förvånade Erik men inte golvläggaren. Då huset var gammalt hade han misstänkt att så var fallet. Där låg ett rustikt trägolv som såg ut att ha sett sina bästa dagar. Men hantverkaren lovade att se till att det blev som nytt.

Plastmattan revs ut och Erik åkte hem för att låta dem jobba ifred. Han var skeptisk men nyfiken på vilket resultat golvslipningen skulle ge.

Tillsamman med frun Anita åkte han för att se slutresultatet. Entreprenören hade informerat om att golvet nu var både slipat och lackat. Det som mötte dem var ett vackert mörkt trägolv som skapade en hemtrevnad och en värme som var bortom alla förväntningar. Läs mer om - på denna hemsida: https://www.golvslipningtäby.nu

21 Oct 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!