Golvslipning i Stockholm - nytt golv till låg kostnad

Snyggt golv är grunden för ett vackert hem. Utan detta faller det mesta platt eller måste gömmas under en matta. För dig som bor i Stockholm och har trägolv är valet enkelt. Golvslipning.

Har du haft riktig tur när du köpt bostad i Stockholm? Följde det med fina trägolv? Då är det bara att gratulera. Golv i trä är bland det tåligaste och mest hållbara du kan välja. Råvaran är förnyelsebar och ingen process med kemikalier behövs. Utseendet varierar i all oändlighet beroende på träsort och eventuell färgning och ytbehandling.

Gamla hus har ofta riktigt fina kvalitetsgolv med plankor eller parkett. Visst blir de slitna med åren men trägolv är inte som andra golv. Andra golv måste bytas medan trägolv kan slipas. Kostnaden blir betydligt lägre och resultatet blir strålande.

Att välja golvslipning ger miljöfördelar

Flyttar du in i ett nybyggt hus kan du förstås själv välja golvmaterial. Har du valt gediget trägolv vet du att golvet med rätt skötsel varar i säkert trettio år. När det slits och får märken kontaktar du din golvslipare och sedan är golvet som nytt igen.

Köper du ett äldre hus där trägolv redan finns kan golvsliparen hjälpa dig med expertkunskaper och goda råd. Det finns goda chanser att ditt golv har många år kvar men golvfirman är de som kan göra en vettig bedömning.

Själva slipningen är en lätt historia för proffsen med de rätta maskinerna och kunskaperna. Ditt trägolv blir som nytt med slipning och ytbehandling.

18 Aug 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!