Golvläggare skapar trivsel i Uppsala

Det är lätt att glömma bort att tänka på golv när man ska renovera. Detta trots att golv kan göra en stor skillnad. Fråga en golvläggare i Uppsala får du höra.

Det gamla huset i utkanten av Uppsala hade en alldeles speciell charm. Det var anledningen till att Tova och Linus bestämde sig för att köpa trots renoveringsbehoven. De visste precis hur det skulle se ut och det var skönt att de tyckte lika. Väggar skulle tapetseras och målas, kök och badrum bli helt nytt..

De anlitade en målare som kom på besök för att rekognosera. Det var givande och paret var nöjda med valen de gjort. Målaren frågade om golven och genast insåg paret att de inte tänk på dem. Han hade rätt, golven skulle dra ner resultatet. De fick ett nummer till en golvläggare i Uppsala som var duktig.

Golvläggare gjorde skillnad

De kontaktade golvläggaren i Uppsala och bad honom komma. De behövde råd då de inte tänkt på golven. Det visade sig att han redan talat med målaren och hade koll på vilka stilar de valt i de olika rummen. Något som var viktigt för att få en fin helhet i deras hem.

De hade fått huset för ett bra pris och bestämde sig för att verkligen göra ett ordentligt arbete med golven. De valde fiskbensparkett på hela nedervåningen, förutom på toaletten förstås. Träet passade bra i det gamla huset. Att lägga det själva var inte en möjlighet då de båda hade tummen mitt i handen. Så det kändes skönt att ha en proffsig golvläggare till hjälp. Ta hjälp med allt vad gäller golv av detta företag: golvläggareuppsala.nu

14 Jul 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!