Göteborgs bästa målare arbetar i alla stadsdelar

Att fixa och renovera hemma kan ibland ta mer tid än man tror. Anlitar man en duktig målare i Göteborg vet man att måleriarbetet blir klart inom bestämd tid.

Tage stoppade ner böckerna i ryggsäcken och tog fram cykelhjälmen. Det var dags att cykla hem från Chalmers upp till Guldheden. Han kunde inte riktigt smälta det ännu, han hade lyckats köpa en lägenhet i Guldheden och flyttat från studentbostäderna. Han skulle väl inte klaga på studentlägenheten, han hade trivts, men önskade sig ett litet större kök bland annat.

Dessutom var det trångt om någon kompis ville hälsa på, så det var guld värt att få denna lägenhet. Hans föräldrar hade varit uppe i helgen och inspekterat hans etta när han flyttade in och tyckte han hade gjort ett kap. Den var väl lite sliten, men det gick nog att ordna.

Göteborgs professionella målare åker gärna till Guldheden

Han skulle precis lägga ner mobiltelefonen i väskan när det pep till. Det var ett meddelande från pappa. Det stod: ”Grattis i förskott, vi betalar! Bara kontakta en målare i Göteborg så löser vi resten”. Tage stod med gapande mun, var det sant? Han läste meddelandet tre gånger till och svarade sedan ”TACK!” med stora bokstäver.

Det var de bussigaste föräldrarna i hela världen. Tage själv tänkte att han nog kunde leva med skavankerna, men nu skulle ju lägenheten bli som ny. Med lätta steg gick han ut från Chalmers och mot sin cykel för att trampa hem till Guldheden.

8 Feb 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!