Få renoverat badrum i Dalarna

Bor du i Dalarna? Om du har en villa någonstans i Dalarna, kan du behöva komma i kontakt med duktiga hantverkare som kan utföra olika renoveringar i Dalarna. Antingen googlar du till exempel "badrumsrenovering Dalarna" eller frågar grannar, släkt och vänner om de känner någon som både är VVS-montör och kan renovera badrum. Det är ju viktigt att anlita rätt hantverkare som är kompetent, kunnig och som vet hur man ska göra för att få till stånd ett renoverat badrum. Man behöver kunna system för sanitet, man behöver en elektriker som kan dra elen och någon som kan kakla och lägga nytt golv i badrummet. Det är saker som en vanlig lekman inte klarar av på egen hand, utan bör utföras av en utbildad rörmokare, elektriker och kaklare.

Kontrollera hantverksfirman innan du anlitar

Det finns lite olika saker som man kan göra innan man bestämmer sig för att anlita någon som kommer och renoverar badrum. Det bästa är att fråga firman självt, hur de arbetar, vilka referenser de har och sedan förstås kontrollera referenserna. Har en hantverkarefirma bra referenser är det en bra indikator, även om det inte säger allt, säger referenserna en hel del om hur de arbetar och hur de är mot sina kunder. Man kan även läsa på om företaget, på olika omdömessajter. Dem får man ta med en nypa salt, då det verkligen är kleti och pleti som skriver på de sajterna och man vet inte riktigt vilka avsikter som de har när de skriver omdömen om olika företag.

Så gör du om du inte blir nöjd

Skulle du ha otur och råka ut för en hantverkare som du inte tycker är så bra, bör du först ta det som du inte är nöjd med, direkt med hantverkaren. Det är det viktigaste. Den som arbetar för dig och jobbar på badrumsrenoveringen måste få en chans att förbättra arbetet, rätta till det som du inte är nöjd med, och göra om och rätt. Men om det inte hjälper, och hantverkaren är ovillig att ändra på sitt arbete, eller sätt att arbeta, då kan du alltid klaga hos Allmänna reklamationsnämnden. Det är ett statligt organ som är till för konsumenter och som har rätt att bestämma om man som kund måste betala för misstaget som en hantverkarfirma har gjort sig skyldig till, eller om det är så att hantverkaren har rätt och du har fel. Det vet man ju inte om det är så.

19 Aug 2019

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!