En vanlig dag för en målare i Täby

Vill du veta hur en vanlig dag ser ut för en målare i Täby? Då kan du ta en titt här. Det är ett varierande yrke och det finns flera olika arbetsuppgifter.

Ingen dag är den andra lik när det gäller måleri i Täby. Det finns en uppsjö av uppgifter en målare ska kunna klara av och av den anledningen kan det bli så väldigt varierande dagar. Låt oss för ett ögonblick tänka lite på vad som är målat som du kan se runt omkring dig i din vardag.

Ett trappräcke kan vara målat, liksom en trappuppgång. Det finns till och med trappuppgångar som har några konstnärligt utformade fondväggar. Fasader är kanske det som du tänker på i första hand, liksom väggar, golv och tak. Ett staket kan även vara målat, precis som alla möbler du använder.

En målare kan vara anställd eller driva eget

Varenda lucka i ett handmålat kök har en målare hanterat. Varje penseldrag är ett bevis på att en hantverkare varit i farten. Det finns så mycket att måla att det nästan är omöjligt att lista allt. Det vanligaste är att en målare antingen arbetar som anställd eller driver eget. En del är frilansare.

Oavsett vilket handlar det om att vara social och varje dag ha kontakt med kunder. Det är kunden som bestämmer vilket slags uppdrag det handlar om och sedan är det upp till målaren att acceptera det eller avstå. Jobb för stora företag eller för privatpersoner – allt är faktiskt möjligt. Här kan du läsa mer om vad en målare kan utföra för jobb åt dig: målaretäby.nu

20 Jul 2022

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!