En trapphusrenovering i Göteborg som får besökarna att tappa andan

Vad skulle krävas för att se till att en trapphusrenovering i Göteborg blev något alldeles extra? Något alla besökare i trapphuset minns en lång tid framöver?

Alla som besökt några olika trapphus i sina dagar kan konstatera att de allt som oftast påminner om varandra. Snälla, relativt intetsägande färger på väggarna och trappräcken som är stilrena och hållbara. Ofta med en gnutta nordisk design och minimalistisk estetik. Trapphus gör helt enkelt sällan speciellt mycket väsen av sig.

Om man leker med tanken att utföra en trapphusrenovering i Göteborg som får besökare i trapphuset att tappa andan – vad skulle man då satsa på? Vad krävs egentligen av en trapphusrenovering i Göteborg för att den ska sticka ut och bli något människor i hela Göteborgs stad häpnar över eller fascineras av?

En extravagant trapphusrenovering

Kanske skulle det räcka med en ovanlig färg på väggarna. Neongult som stack i ögonen på den som kom för att imponeras av denna omtalade trapphusrenovering i Göteborg. Eller varför inte satsa på någon typ av levande djur? Kanske en flock papegojor i otaliga guldburar som unisont hälsade på alla som satte sin fot i trapphuset.

Även kolsvarta väggar är sällsynta i trapphus och hade därför säkert sett till att diverse ögonbryn höjts på dem som föredrar en mer klassisk stil. Som gillar sina ljusa trapphus med ledstång i mjuk, slipad ek och som dagligen njuter av alla stilrena postfack som placerats i mycket prydliga rader precis intill den självöppnande entrédörren.

10 Aug 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!