En målerifirma gör jobbet från grunden

Ordet renovering kan lätt få ett rosa skimmer för den som inte provat förr. Man ser sig själv leende med snickarbyxor fulla av målarfärg. En målarfirma kan berätta hur verkligheten ser ut.

Emma bodde i en lägenhet inne i Stockholm men hade nu hittat ett litet hus i förorten. Hon såg fram emot att renovera under sin semester. Lägenheten var uppsagd till första september då hon skulle flytta in i sitt eget hus.

Tacksam för proffsig målerifirma

När hon började riva tapeter i sovrummet insåg hon att det var många lager. Vissa delar var enkla att riva bort andra satt som berget. Väggen blev ojämn och ju mer hon rev desto värre blev det. Redan dag nummer två värkte armarna av allt rivande.

Klokt nog insåg hon sina begränsningar och frågade en kompis om råd. Han gav henne numret till en erfaren målerifirma i Stockholm som skickade en anställd att tittta på huset.

Väl på plats berättade denne vad som behövde göras och kom tillbaka med en offert några dagar senare. Något som hon bävade för. Tänk om det blev väldigt dyrt.

Hennes farhågor besannades inte. I och med att målerifirman tillhandahöll både personal och produkter blev det inget svinn. Med deras erfarenhet visste de precis vad som behövdes.Hon hade förklarat sin budget och målaren hade varit mycket hjälpsam med att hålla nere kostnaderna. Rot-avdraget var det som till sist fick henne att bestämma sig. Nu kunde hon jobba extra och få in mera pengar medan målerifirman gjorde sitt.

29 Aug 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!