Det är något speciellt med trä

Gillar du stilen på de timrade husen i fjällen? Men du vill anpassa stilen till något som känns mer modernt, och passande även längre söderut? Då finns det flera hus som du kan välja bland!

Trä är ett återkommande material i bostäder. Troligen kan du inte hitta ett enda hus som inte har trä antingen i konstruktionen eller i inredningen. Förmodligen beror det på att trä är ett material som på något sätt talar till det innersta hos människan. Den där känslan av att vara nära naturen, att gå tillbaka till rötterna. En tid när människor byggde kojor av trä, och använde sig av trä till bruksföremål, smycken och allt däremellan.

Från dåtid till nutid

Idag kan du få känslan av det traditionella och gedigna - men med en nutida funktion - genom att välja ett av alla moderna trähus. Ett hus som ger dig samma goda och gedigna känsla som timmerhusen i fjällen, men som samtidigt kan ta sin plats i ett vanligt villaområde.

Du kan välja om du vill gå på den mer traditionella stilen när det gäller färg, ytskikt, inredning, tak och trädgård. Eller om du vill ge även det en mer modern stil genom materialval och färgsättning. Det är det som är så spännande; att du kan välja precis hur du vill accentuera ditt trähus och landa i en stil som passar just dig. Men vilka val du än gör i utformningen av ditt nya hus, så sätt gärna in en sprakande kamin!

25 May 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!