Bygga en egen pool

Funderar du på att bygga pool i trädgården? Då kanske du börjar leta runt och inser att det finns mängder av olika pooler där ute. En god idé är att sätta dig ner och fundera över dina poolplaner.

Om du börjar se dig runt efter pooler, och hur du själv kan bygga pool, så kan det nästan bli överväldigande. Det finns så många olika varianter av pooler och så många andra sätt som du kan bygga pooler på. Så hur ska du göra för att du ska få poolen som du drömmer om? Som du har råd med och plats till? Då är det klokt om du börjar med att se över dina gränser.

Det vill säga vad är max som du kan lägga på en pool och hur stor kan den vara, för att få plats i din trädgård? Därefter kan du fundera över vilken storlek du vill ha och hur djup du vill att den ska vara. För det är inte lönt att skaffa en pool som du sedan kommer tycka är för liten. Då är det bättre att satsa på en bubbelpool.

Ska du bygga poolen själv eller anlita någon?

Priset för din pool, och möjligen även kvaliteten, kommer skilja sig mycket ifall du väljer att göra din pool själv eller anlita någon som gör poolen åt dig. Därför är det klokt att se över hur mycket du kan göra själv. Har du aldrig haft pool så kan en tillfällig vara klokt först.

6 Oct 2021

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!