Besiktningsman i Stockholm - hur mår huset egentligen?

Ett husköp i Stockholm kan vara den dyraste investering som många människor gör. Därför är det viktigt att anlita en besiktningsman så du vet vad du köper.

Vet du hur det står till med ditt undertak och dina takbjälkar? Har du någon aning om skicket på din grund? Och är du kunnig nog för att veta ifall hantverkaren gör sitt jobb på rätt sätt? Allt det och mer därtill kan en duktig besiktningsman ge dig besked på.

De flesta träffar på en besiktningsman när det är ett husköp på gång. Det är en tjänst som rekommenderas av mäklare och något som innebär att du på riktigt kan få veta vad det är som du betalar för. Huset som ser så fint och nytt ut kanske bär på dyra och riskabla hemligheter bakom kulisserna. Hemligheter som kan kosta dig husets köpesumma en gång till, eller mer.

Ta hjälp av en besiktningsman

Många väljer att dra in på kostnaden för ett proffs när det handlar om ett husköp. Istället kallas vänner, bekanta eller någon tidigare anlitad hantverkare in. Personer som förvisso kanske kan mer än du om hus men som inte har den rätta utrustningen för att verkligen kontrollera det som inte syns med blotta ögat.

Genom att anlita en besiktningsman i Stockholm kommer du få besked om fel och brister som annars kanske tar år att upptäcka, eller mer än så. Det gör att du i lugn och ro kan stoppa köpet eller lägga ett mer rimligt bud.

10 Aug 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!