Anlita en ventilationsfirma i Stockholm för att kontrollera din luft

Dålig inomhusluft kan vara svår att upptäcka men den är skadlig. När du anlitar en ventilationsfirma i Stockholm för kontroll får du besked om luftens kvalitet.

Precis när man kommer in i ett rum kan man känna om luften är unken eller instängd. Efter bara någon minut har man oftast vant sig vid lukten och reagerar inte längre. Men den dåliga luften fortsätter att påverka kroppen på ett negativt sätt och kan ge upphov till bland annat allergier och huvudvärk.

Det enklaste sättet att säkerställa att inomhusluften i en bostad eller på ett kontor är bra är att kontakta en ventilationsfirma i Stockholm som kan göra de mätningar som behövs. En bra ventilation ska ta bort lukter, matos och giftiga eller skadliga gaser som exempelvis radon.

När du anlitar en ventilationsfirma får du korrekta besked och hjälp att åtgärda

För att göra nybyggda hus energisnåla krävs det att de är täta och inte släpper in eller ut luft. Eftersom de är så täta behöver du komplettera med en välfungerande ventilation. Enligt dagens byggnormer ska ett hus ventileras med 0,5 luftomsättningar per timme. Stillastående luft är skadlig både för fastigheten och för dem som vistas där.

När du kontaktar en ventilationsfirma i Stockholm får du hjälp med att se hur fastigheten ska ventileras på ett sätt som sparar energi och samtidigt ger dig bra inomhusluft. Ren och frisk luft bidrar till ett hälsosamt och komfortabelt liv och ökar trivseln i hemmet.

28 Jan 2023

Välkommen

Här kommer du att kunna läsa intressanta artiklar om allt från takläggning till badrumsrenovering.

Skribenterna i bloggen har alla lång erfarenhet av byggbranschen och brinner för att förklara hur man kan genomföra till synes komplicerade arbeten på bästa vis.

Vår föhoppning är att du kommer spara både tid och pengar genom att läsa vår blogg. Mycket nöje (och nytta)!